Hackaton Logo

Frequently Asked Questions

Waar gaat de Hackathon door?

De Hackathon start op drie verschillende locaties afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers. Zaterdagnamiddag worden jullie samengebracht op één locatie waar de presentaties zullen plaatsvinden.  
  • Realdolmen kantoor Gent: Gaston Crommenlaan 4, 9050 Gent
  • Realdolmen Kantoor Kontich: Prins Boudewijnlaan 26, 2550 Kontich
  • Campus Odisee Brussel: Warmoesberg 26, 1000 Brussel

Wat als ik mee wil doen maar geen team heb?

In het begin van de Hackaton organiseren we een matchmaking sessie waarbij we de deelnemers zonder een team matchen met bestaande teams.

Wat is de kostprijs van de Hackathon?

Deelnemen is volledig gratis voor alle deelnemers

Is er eten en drank voorzien?

Drank en eten worden voorzien gedurende de volledige Hackathon en is volledig gratis.

Hoe zit het met het transport?

Jullie worden op vrijdag om 17uur verwacht aan het station Antwerpen-Centraal, Gent Sint-Pieters of Brussel-Centraal. Aan deze stations worden jullie opgehaald en naar één van onze locaties gebracht. Welk station jullie worden opgepikt zal jullie worden meegedeeld een aantal dagen voor de Hackathon.
Zelf met de wagen is mogelijk en parkingplaatsen worden voorzien.
Aangezien de presentaties doorgaan in Odisee Brussel worden jullie zaterdagnamiddag door onze Realdolmen-taxi’s opgehaald en naar Odisee gebracht. Indien jullie zelf met de wagen zijn, mogen jullie zelf verplaatsen naar Odisee.

Kan ik slapen op de locatie?

Jullie hebben maar 24uur de tijd om het idee uit te werken. Natuurlijk is het niet voor iedereen weggelegd om 24 uur lang op te blijven. Daarom zullen wij lokalen inrichten waarbij Powernaps mogelijk zijn. Natuurlijk mogen jullie ook de locatie verlaten om thuis te gaan slapen. Vergeet niet: Time is money!